Mosás

Lakossági megrendelőknek

Ez a szolgáltatásunk elsősorban háztartási textíliák tisztítására alkalmas. Üzletünkben mind kilógrammos, mind piperemosást végzünk.

A textíliákat kis kapacitású gépeken, kizárólag jó minőségű, környezetkímélő mosószerrel és adalékanyagokkal mossuk, miután megkapták az esetlegesen szükséges foltkezelést. Az alapos mosást vasalás követi. Az elkészült textíliákat higiénikus csomagolásban adjuk át tulajdonosainak.

Közületi megrendelőknek

A dunaújvárosi DUTEX Kft szolgáltatásai között vállalja kimondottan hoteleknek, szállodáknak, panzióknak, éttermeknek, kollégiumoknak, és minden olyan leendő ügyfeleinknek ajánljuk, ahol bizonyos rendszerességgel nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília.

A ránk bízott textíliákat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel tisztítjuk, hogy azok a makulátlan tisztaság mellett a lehető legmagasabb élettartamot érhessék el.

A mosás megkezdése előtt a textíliákat válogatjuk szín, anyagminőség és szennyezettség szerint. Magas fokú szennyezettség vagy speciális foltok (zsír, paprika, rúzs, vér stb.) esetében egyedi foltkezelést végzünk. A textíliákat kizárólag kímélő, a természetet is óvó módszerekkel mossuk úgy, ahogy azt a szennyezettségük és anyagösszetételük megkívánja, így a fehér textíliák ragyogóan fehérek és foltmentesek lesznek, a színesek pedig megőrzik eredeti színüket, a makacs foltoktól pedig maradéktalanul megszabadulnak.

Ezt követően alapos kézi vagy gépi vasalásnak vetünk alá miden egyes darabot. Az így elkészült textíliát higiénikus csomagolásban adjuk át.

A DUTEX Kft rugalmas mind árképzés, mind a szolgáltatások tekintetében.

Dunaújvárosi Patyolat